Elektroda pH z nożykiem do mięsa do pH-metrów ETI

Kod produktu:
823-514
Dostępność:
tylko na zamówienie
Producent:
ETI (Electronic Temperature Instruments)
Elektroda pH do mięsa z zintegrowanym nożykiem
- idealna do wprowadzania do mięsa, sera lub podobnych produktów
- osłonięta stalą nierdzewną
- Ø12 x 120mm
- zakres temperatur pracy od 5 do 60°C
660,00 zł
Cena brutto: 811,80 zł
szt. Dodaj do koszyka
Dodaj do ulubionych Powiadom o dostępności
Opis produktu
Komentarze

Sonda nożowa pH do mięsa jest idealna do wprowadzania w mięso, ser lub podobne produkty.

Sonda nożowa może być również stosowana w różnych aplikacjach w sektorze przetwórstwa spożywczego i rolnictwie.

Wymiary sondy to Ø12 x 120mm.

Zakres pracy w temperaturze od 5 do 60°C, zakres pH 0-14pH, dokładność 0,1 pH.

Jedna z szeregu elektrod i sond pH, które są w pełni wymienne i przeznaczone do stosowania z pH-metrem ETI 8000, 8100, WalkLAB i MicroBench lub podobnym pH-metrem.

Wszystkie elektrody i sondy pH ETI są odpowiednie do szerokiego zakresu zastosowań w pomiarach pH.