Rejestratory sterylizacji, pasteryzacji i do autoklawów
Rejestratory do sterylizacji i pasteryzacji to urządzenia, które służą do monitorowania i rejestrowania procesów sterylizacji i pasteryzacji w celu zapewnienia ich skuteczności i zgodności z wymaganiami norm i przepisów.
Rejestratory te są zwykle wyposażone w sondy temperaturowe oraz ciśnienia które są umieszczone wewnątrz komory sterylizatora lub pasteryzatora, w celu pomiaru temperatury podczas procesu. Dane te są następnie rejestrowane w pamięci rejestratora w określonych odstępach czasu.
Rejestrator temperatury sterylizacji Sterildisk z czujnikiem wewnętrznym
- szeroki zakres pomiarowy od -20°C do 140°C
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywnością
Rejestrator temperatury pasteryzacji Sterildisk Probe z czujnikiem zewnętrznym - różne długości (10, 20, 50, 100, 150 mm)
- szeroki zakres pomiarowy od -20°C do 140°C
- sondy o różnej długości (10,20,50,100,150 mm)
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywnością
Rejestrator temperatury Sterildisk Probe z gwintem M5
- szeroki zakres pomiarowy od -20°C do 140°C
- łatwe mocowanie wewnątrz słoików i opakowań
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywnością
Rejestrator temperatury Sterildisk Flexible z sondą na elastycznym przewodzie
- szeroki zakres pomiarowy od -20°C do 140°C
- długość przewodu: 300 mm, czujnik: standardowy 50 mm lub dłuższy (do 175 mm) na życzenie
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywnością
Miniaturowy rejestrator temperatury MicroW S - różne długości czujnika (20, 50, 100, 150 mm)
- szeroki zakres pomiarowy od 0°C do 250°C
- wymiary: 17 h X 20 Ø
- dostępne różne długości czujnika: 20, 50, 100, 150mm lub inna długość na życzenie użytkownika
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywności
Miniaturowy rejestrator temperatury z giętką sondą MicroW S Bendable
- szeroki zakres pomiarowy od 0°C do 250°C
- wymiary: 17 h X 20 Ø
- dostępne długości czujnika: 300mm lub inna długość na życzenie użytkownika
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywności
Rejestrator temperatury MicroW L - różne długości czujnika (20, 50, 100, 150 mm)
- szeroki zakres pomiarowy od -40°C do 250°C
- wymiary: 39 h X 20 Ø
- długość sondy: 20,50,100,150 mm lub dowolna długość na życzenie
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywności
Rejestrator temperatury z czujnikiem na elastycznym przewodzie MicroW L Flexible
- szeroki zakres pomiarowy od -40°C do 140°C
- wymiary: 39 h X 20 Ø
- długość sondy: 50 mm
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywności
Rejestrator temperatury z giętką sondą MicroW L Bendable
- szeroki zakres pomiarowy od -40°C do 250°C
- wymiary: 39 h X 20 Ø
- dostępne długości czujnika: 300mm lub inna długość na życzenie użytkownika
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywności
Rejestrator temperatury z giętką sondą MicroW L Bendable 300
- szeroki zakres pomiarowy od -40°C do 300°C
- wymiary: 39 h X 20 Ø
- dostępne długości czujnika: 300mm lub inna długość na życzenie użytkownika
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywności
Rejestrator temperatury z giętką sondą MicroW L Bendable 400
- szeroki zakres pomiarowy od -40°C do 400°C
- wymiary: 39 h X 20 Ø
- dostępne długości czujnika: 300mm lub inna długość na życzenie użytkownika
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywności
Rejestrator temperatury z giętką sondą MicroW L Bendable 500
- szeroki zakres pomiarowy od -40°C do 500°C
- wymiary: 39 h X 20 Ø
- dostępne długości czujnika: 300mm lub inna długość na życzenie użytkownika
- darmowe oprogramowanie do analizy danych, automatycznie wylicza wartości inaktywacji
- wytrzymała obudowa, odporna na temperatury do 140°C
- wykonany ze stali nierdzewnej AISI316L - dopuszczony do kontaktu z żywności
Rejestratory te są niezbędne w przemyśle farmaceutycznym, medycznym, spożywczym oraz w innych branżach, gdzie procesy sterylizacji i pasteryzacji są niezwykle ważne dla zapewnienia bezpieczeństwa i skuteczności produkcji.
Dzięki rejestratorom do sterylizacji i pasteryzacji można monitorować i kontrolować procesy w czasie rzeczywistym, co umożliwia szybką reakcję na wszelkie nieprawidłowości w procesie sterylizacji lub pasteryzacji. Rejestratory te pomagają również w dokumentowaniu procesów sterylizacji i pasteryzacji oraz zapewnieniu, że procesy te są wykonywane zgodnie z normami i przepisami.