Termometr kucharski do wyrobów cukierniczych, smażenia i dżemów

Kod produktu:
800-806
Dostępność:
dostępny
Producent:
ETI (Electronic Temperature Instruments)
- termometr ze stali nierdzewnej z wyraźnie zaznaczoną skalą
- skala °C/°F z zalecanymi temperaturami
- zawiera klips mocujący
- stal nierdzewna
Dla tego produktu polecamy akcesoria:
60,50 zł
Cena brutto: 74,42 zł
szt. Dodaj do koszyka
Dodaj do ulubionych Powiadom o dostępności
Opis produktu
Dane techniczne
Komentarze
Powiązane

Termometr kucharski ze stali nierdzewnej do wyrobów cukierniczych, smażenia i robienia dżemu wskazuje temperaturę w zakresie od 40 do 200°C i od 100 do 400°F w podziałce 2°C/°F.

Skala termometru jest wyraźnie oznaczona dla dżemu, karmelu, sterylizacji i głębokiego smażenia.

Obudowa termometru ze stali nierdzewnej zawiera klips mocujący i ma wymiary 50 x 240 mm oraz plastikowy uchwyt o długości 65 mm.

Wystarczy włożyć termometr do mierzonej cieczy lub potrawy i odczytać temperaturę.