Termometr do pieczenia mięsa ze stali nierdzewnej z tarczą Ø45mm

Kod produktu:
800-804
Dostępność:
dostępny
Producent:
ETI (Electronic Temperature Instruments)
- trwała stal nierdzewna
- wyraźnie oznaczona tarcza
- zakres 0 do 120°C
Dla tego produktu polecamy akcesoria:
25,20 zł
Cena brutto: 31,00 zł
szt. Dodaj do koszyka
Dodaj do ulubionych Powiadom o dostępności
Opis produktu
Dane techniczne
Komentarze
Powiązane

Posiadanie termometru kuchennego do sprawdzania temperatury mięsa jest niezbędne dla bezpieczeństwa żywności.

Nasz prosty termometr do pieczenia mięsa posiada wyraźne oznaczenia dla wołowiny, jagnięciny, wieprzowiny i drobiu, dzięki czemu można łatwo upewnić się, że mięso i pieczenie są odpowiednio ugotowane.

Wykonana ze stali nierdzewnej sonda o wymiarach Ø4 x 105 mm wskazuje temperaturę w zakresie od 0 do 120 °C w podziałce co 1 °C.

Termometr do mięsa posiada dużą tarczę analogową o średnicy 45 mm z rozdzielczością 1 °C. Nie wymaga baterii ani ustawień.

Aby uzyskać najdokładniejszy pomiar temperatury, należy włożyć sondę do najgrubszej części mięsa lub drobiu, omijając wszelkie kości. Ustabilizowanie się wskazania przyrządu może potrwać kilka sekund.